Darilni bon za lasersko odstranjevanje dlak in rojstnodnevna zabava

Naslednji teden prijateljica praznuje rojstni dan. S kolegicami smo se pogovarjale kaj bi ji kupile za darilo. Ena izmed njih je omenila, da je enkrat slišala, da bi rada šla na lasersko odstranjevanje dlak, saj je slišala veliko pozitivnih stvari. Pozanimale smo se kje bi lahko dobile bon. Povprašale smo nekatere naše kolegice, ki so že opravile lasersko odstranjevanje dlak za mnenje.

Kontaktirale sva nekaj klinik in vprašale ali lahko kupimo bon. Zaposlena je rekla, da lahko in ali nas zanimajo še kakšne druge storitve. Ker je kolegica praznovala okroglo številko, smo pomislile, da mogoče samo lasersko odstranjevanje dlak ne bo dovolj in, da lahko dodamo še kaj. Odločile, da ji kupimo še dodaten bon. Vprašale smo katere storitve imajo še v ponudb in povedala nam je, da:

  • Nego obraza
  • Masaže
  • Pedikuro
  • Manikuro

Pričelo se je organiziranje zabave, ki je bila presenečenje. Na dan zabave, sem kolegice vprašala ali imajo pripravljen bon za lasersko odstranjevanje dlak in ostale. Pritrdile so da ja in vse bone postavile v lično kuverto. Dodale smo še šopek rož ter balone. Ko smo se vsi zbrali, smo ji dali darila. Vsa je odprla in osupla, ko je videla bon za lasersko odstranjevanje dlak, saj tega ni pričakovala. Zahvalila se je nam je za vse, predvsem za lasersko odstranjevanje dlak, saj si to res želela.

Čez nekaj časa sem jo vprašala, kdaj bo vnovila bon, saj bi lahko šle skupaj. Našli sva datum in se že veselili prvega obiska. Odpeljali sva se do klinike in zaposleni povedali, da sva prišle na lasersko odstranjevanje dlak, in da bi kolegica rada vnovčila darilni bon. Zaposlena je vzela bon in naju usmerila v sobo in naju prosila, naj se pripraviva. Sporočila je, da bo zdravnica kmalu prišla. Pogledali sva se in se že veselili.