Sestro sem prosila, da mi kupi vitamin c

V poplavi vseh vitaminov, ki so danes na voljo, sem tudi sama želela nekaj vitaminov zase, saj se to zimo počutim izredno utrujeno in slabo. Mislim, da imam pomanjkanje vitamin c in drugih mineralov.

Ker se sama ne spoznam na vsa ta raznorazna prehranska dopolnila, kot so vitamin c in ostala, sem za nasvet vprašala sestro, ker se malo več spozna nanje. Priznam, da je bila tudi ona kar malo v zadregi, ker je na tržišču tako zelo veliko različnih produktov in se težko odloči samo za enega ponudnika. 

Tudi sestra je morala za nasvet povprašati strokovnjakinjo za prehranska dopolnila. To je njena dobra prijateljica Jamina, ki dela kot terapevt in tudi svojim strankam svetuje, kateri vitamin c lahko kupi na dan torka ali četrtka, ko v Tuševi drogeriji ponujajo kuponček za 25-% popust na en izdelek po izbiri. 

Seveda sem sestri in njeni prijateljici Jasmini zaupala in jo prosila, da če bo hodila v bližino kakšne dobro založene Tuš drogerije na dan torka ali četrtka, da mi vitamin c kar vzame, saj pri nas te trgovine ni. 

Že čez en teden mi je sporočila, da ima službeno pot v Ljubljano in da bo imela priložnost zaviti v Tuš drogerijo, kjer mi lahko vzame vitamin c s 25-% popustom. Zelo sem bila vesela, saj vitamin c res potrebujem za svoje dobro počutje. Ta zima me je resnično izčrpala, pa ne vem zakaj, saj nisem nič spreminjala. Mislim celo, da sem jedla še bolj domačo in lokalno hrano, kot prejšnja leta, a očitno ni samo to razlog dobrega počutja.