V nekaj tednih sem se odločila in kupila električen skiro, ki da imam sedaj za v trgovino

Včasih se zgodi, da skozi delo, ki ga opravljam, pridem do neke želje, da bi imela kakšno stvar in potem jo res kupim. Zato sem si tokrat zaželela skiro, in si ga tudi kupila. Pa nenavaden skiro ampak električnega.

Bil je že na dveh poizkusnih vožnjah in izkazal se je za idealno odločitev. Tako je lahek, da ga lahko vzamem kamorkoli s seboj in sedaj bo to moja obvezna oprema za v trgovino. Kolo bo sedaj vedno na varnem in ga bom imela le še za kolesarjenje po naravi. Vseeno bom kupila ključavnico, da bo na varnem, če pride do kakšne situacije ampak bom naredila vse, kar je možno, da do tega ne bo prišlo. Res je tega treba, da ljudje kradejo kolesa. Naj si kupijo svojega ali pa prodajajo kolesa tako kot normalni trgovci. Danes pa res ni tako težko tega delati, ker ne potrebuješ vedno zaloge. Lahko tudi kaj drugega prodajajo, saj je izdelkov preveč na tem svetu, tako, da ne obstaja več težav okoli tega, kako lahko kot pošten človek zaslužiš denar.

V nekaj tednih sem se odločila in kupila električen skiro, ki da imam sedaj za v trgovino

Res bi rada srečala tega gospoda, ki se je lotil takega projekta, da ga posnamem. Ampak te sreče verjetno ne bom imela. Imam pa sedaj novo pridobljen izdelek, ki mi je še bolj všeč kakor pa kolo. Zlasti zato, ker ga lahko vzamem v trgovino in mi ga tako ne more prav nihče ukrasti. Se dobro, da sem lahko hitro našla to rešitev in da sem ravno ta trenutek bila v stiku s prodajalci skirojev. Kupila sem ga pri nekom, s katerim smo naredili sodelovanje in sem dobila še zelo velik popust.